Zomerkamp

Z O M E R K A M P

Naar aloude traditie organiseren we een Mushashugyo zomerkamp.

Dit gaat nu al enkele jaren door op het weekend voorafgaand aan Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart ( = de vrije dag op 15 augustus ). Dit jaar loopt het dus van vrijdagavond 9 augustus tot zondagmiddag 11 augustus.

En aangezien we van tradities houden, gaan we ook dit jaar weer naar het prachtige Sportcentrum Worriken in de Oostkantons

De prijs voor het zomerkamp is 95 euro.
Voor kinderen zijn er aangepaste prijzen : *0-3 jaar: gratis; *4-7 jaar: halve prijs (47,5 euro dus); *8+ jaar: volle prijs
Hiermee betalen wij het verblijf en eten in het sportcentrum, huur van de trainingszalen, voldoende water voor tijdens de training en  extra drank en versnaperingen in de bungalow.
Deadline voor de inschrijving is 31 mei

Het verblijf is in een bungalow met gezamenlijke kamers (van 4 tot 7 personen en enkele eenpersoonskamers, er zijn geen tweepersoonskamers). We slapen gewoon in bedden en beddengoed is voorzien ter plaatse.

De eerste maaltijd samen is op vrijdagavond 18u voor de training van 20u, de laatste maaltijd op zondagmiddag na de training.

Als er voor het eten met bepaalde zaken/intoleranties moet rekening gehouden worden kan je dit aanduiden op het inschrijvingsformulier.

Dit zijn de trainingsuren en de zalen waarin we trainen.
– vrijdag van 20:00 tot 22:00 (zaal Stravinsky)
– zaterdag van 09:30 tot 12:00 en van 19:00 tot 21 uur (zaal Stravinsky)
– zondag van 10:00 tot 12:00 (zaal 14×14)
Let op: er zijn geen lessen die specifiek voorzien zijn voor de jeugd of kinderen.
Iedereen is van harte welkom en we trainen allemaal samen, maar er is op of naast de mat geen begeleiding voor kinderen voorzien.

Naast de mat zijn er dus genoeg vrije momenten om te genieten van het meer, beachvolley, frisbee, een kampvuur, …  en uiteraard elkaars aangename gezelschap.

Zeker meebrengen : aikido trainingspak(ken), wapens (bokken, jo, tanto) als je die hebt, zwemgerief (voor het meer),
zonnecrème (is al vaak nodig gebleken, al dan niet te laat), een stralende glimlach (voor mocht de zon het toch laten afweten)
en al wat je nog denkt nodig te hebben voor een sportief weekendje weg.
Om ter plaatse te geraken carpoolen we meestal. Dit wordt geregeld in de weken (dagen/uren 😉 voorafgaand aan het zomerkamp.
Inschrijven: https://form.jotformeu.com/AikidoVlaanderen/inschrijving-zomerkamp