Zomerkamp

Z O M E R K A M P 2022

Beste leden van Mushashugyo,

We zijn erg verheugd te kunnen melden dat ook dit jaar het Mushashugyo zomerkamp zal doorgaan.
Dit gaat door op het weekend voor 15 augustus dus dit jaar van vrijdagavond 12 augustus tot zondagmiddag 14 augustus in het prachtige Sportcentrum Worriken in de Oostkantons.

Jawel, zelfs in Corona tijden zijn er nog zekerheden in het leven.

Het sportcentrum zal helemaal aangepast zijn aan de geldende maatregelen zodat alles veilig kan verlopen. Ook voor ons staat ieders gezondheid uiteraard voorop. Meer informatie over eventuele extra maatregelen of aandachtspunten zal volgen in de aanloop naar het kamp.

Op het inschrijvingsformulier vragen we om aan te duiden of je tot een risicogroep voor Covid-19 behoort. We moeten ook een medische fiche per deelnemer bijhouden. Indien je tot een risicogroep behoort, is het aangeraden om je huisarts te vragen of je deelname aan het zomerkamp doenbaar is.

Wat meer algemene info:
De prijs voor het zomerkamp is 95 euro. Deadline voor de inschrijving en betaling is 30 juni.
Voor kinderen zijn er aangepaste prijzen :
0-3 jaar: gratis; 4-7 jaar: halve prijs (47,5 euro dus); 8+ jaar: volle prijs.
Hiermee betalen wij het verblijf en eten in het sportcentrum en extra versnaperingen in de bungalow.

Het verblijf is in een bungalow met gezamenlijke kamers (van 4 tot 7 personen en enkele eenpersoonskamers, er zijn geen tweepersoonskamers). We slapen gewoon in bedden en beddengoed is voorzien ter plaatse.

De eerste maaltijd samen is op vrijdagavond voor de training, de laatste maaltijd op zondagmiddag na de training. Als er voor het eten met bepaalde zaken/intoleranties moet rekening gehouden worden kan je dit aanduiden op het inschrijvingsformulier.

Dit zijn de trainingsuren en de zalen waarin we trainen.
– vrijdag van 20:00 tot 22:00 (zaal Stravinsky)
– zaterdag van 09:30 tot 12:00 en van 19:00 tot 21 uur (zaal Stravinsky)
– zondag van 10:00 tot 12:00 (zaal 14×14)

Let op: er zijn geen lessen die specifiek voorzien zijn voor de jeugd of kinderen. Iedereen is van harte welkom en we trainen allemaal samen, maar er is op of naast de mat geen begeleiding voor kinderen voorzien.

Naast de mat zijn er dus genoeg vrije momenten om te genieten van het meer, beachvolley, frisbee, een kampvuur, …  en uiteraard elkaars aangename gezelschap.

Zeker meebrengen: aikido trainingspak(ken), wapens (bokken, jo, tanto) als je die hebt, zwemgerief (voor het meer), zonnecrème (is al vaak nodig gebleken, al dan niet te laat), een stralende glimlach (voor mocht de zon het toch laten afweten) en al wat je nog denkt nodig te hebben voor een sportief weekendje weg.

Als je bent ingeschreven, gelieve dan voor 30 juni over te schrijven op volgende rekening: BE20 9730 8000 7856 van MUSHASHUGYO  VZW
Mededeling: namen van alle deelnemers waarvoor je betaalt

voor extra vragen mag je Robin altijd aanspreken voor/na de training of bellen : 0495 41 73 39.

Allemaal van harte welkom en tot op de mat